Selasa, 21 Oktober 2008

Jom Pilih Logo Untuk Astromas!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Semenjak laman web astronomi Astromas ditubuhkan sejak 2006, laman ini tidak mempunyai sebarang logo rasmi. Maka dengan ini saya ingin memohon jasa baik para pelawat semua untuk memilih logo manakah yang paling sesuai sebagai logo rasmi laman Astromas. Logo tersebut bakal diguna pakai di atas cetakan poster, baju dan sebagainya serta dalam urusan surat menyurat dan juga bakal diletakkan di  dalam kotak hitam di atas page ini.

Logo2 berikut mempunyai lambang peralatan astronomi Islam yang dicipta ratusan tahun lalu seperti Astrolab  (berbentuk bulat) dan Sekstan (seperti 3 segi). Setiap logo mempunyai versi hitam dan putih yang bakal digunakan berdasarkan kesesuaian warna latar belakang.

Anda boleh mengundinya dengan berbuat demikian di ruangan komen dengan menyatakan logo manakah paling sesuai serta menyatakan ianya akan bertambah cantik jika [pendapat anda] (jika ada)..

Terima kasih di atas bantuan anda

 Logo 1
 __________________________________________________
Logo 2
__________________________________________________Logo 3 
__________________________________________________


 
Logo 4
__________________________________________________Logo 5
 __________________________________________________
 
Logo 6
__________________________________________________
Tinggalkan komen anda akan logo yang paling sesuai di ruangan komen dengan cara klik pada comment yang terdapat di permulaan artikel ini. Jangan lupa untuk tinggalkan nama anda!

Ribuan terima kasih dari saya atas pertolongan anda.

Wassalam.

MOHD RIZUAN BIN ALI,
ibnu_ali_87@yahoo.com
017-2421412